Ervaar de nostalgie.

Bier Central is ondertussen al even een gevestigde waarde op de de Keyserlei. In dit uiterst gezellige biercafé kom je niet toevallig. Voor het uitgebreide aanbod bier alleen al komen mensen uit alle uithoeken van de wereld, maar dit biercafé heeft zoveel meer te bieden!

 

De passie voor bier uit zich in alle aspecten van de zaak: van de menukaart tot het interieur. De inrichting van Bier Central dompelt je meteen onder in een nostalgische sfeer; kies je voor een kruk aan de bar, of hou je het liever wat intiemer en neem je liever plaats in een bierton? Ook de menukaart is impressionant, het is een ware Bierencyclopedie van meer dan 120 pagina’s in boekvorm. Ieder detail straalt de goede, oude tijd uit.

Heb je na een biertje, zin in een hapje? Geen probleem. Onze typisch Vlaamse gerechten worden gecombineerd met het perfect bijhorende bier. Onze biersommeliers zijn echte zythologen en gekend voor hun food pairing skills.

Ben je zelf ook benieuwd naar bier? Onze kenners delen graag hun kennis tijdens bier tastings in groep of individueel.

De ligging zal je zeker niet tegenhouden. Dankzij de centrale ligging in de nabijheid van enkele toeristische trekpleisters, is dit een ideale stop na een dagje shoppen op de Meir, een romantische date in de ZOO of een gezinsuitstap in Aquatopia. In de zomer kan je ook genieten van de gemoedelijke sfeer op ons terras.

 

Waar wacht je nog op? Spring eens binnen.
We zetten alvast je nieuw favoriet bier fris.

Welkom bij het gezelligste oervlaamse biercafé!