Hoe ben je bij Bier Central terechtgekomen?
“Eigenlijk per ongeluk,” lacht Daniel. “Ik stuurde mijn CV naar Duke of Antwerp en kwam er pas later achter dat het verbonden
was aan Kelly’s én aan Bier Central.
Voor ik het wist zat ik aan tafel met Hildegard en Anne, en een dag later had ik de job!”
En intussen ben je teamleader geworden?
“Klopt! Ik begon in als barman, maar ze zochten iemand op de vloer, dus ik sprong in. Van daaruit ging het snel: assistent-manager, en nu teamleader.”
Wat maakt je job zo leuk?
“De mensen, absoluut. Geen dag is hetzelfde. Mijn team én onze gasten zorgen altijd voor sfeer. Het is gek, grappig en gewoon leuk.”
Wat drink jij het liefst na de shift?
“Carolus Tripel. Die gouden kleur en fruitige smaak… perfect gebalanceerd.”
En je favoriete gerecht van de kaart?
“Stoofvlees met frieten, een echte Belgische klassieker die nooit teleurstelt.”
Hoe ben je eigenlijk in Antwerpen beland?
“Tien jaar geleden verhuisden mijn ouders van Polen naar België. Ik was toen 18 en ben hen gevolgd. Beste beslissing ooit.”
Wat maakt Antwerpen speciaal voor jou?
“Het Droogdokkenpark. Een prachtige, vaak onderschatte plek met een geweldig uitzicht op de rivier. En de diamanten
natuurlijk!”
Tot slot: iets wat we nog niet over je weten?
“Ik ben een open boek,” zegt Daniel met een glimlach. “Geen geheimen hier!”
Kom langs bij 📍Bier Central Antwerpen op de de Keyserlei en kom dag zeggen aan Daniel.
Hij schenkt je graag zijn favoriete Tripel uit of één van onze andere 365 Belgische bieren.